Blog

7.-9.9.2012 - finále RL a EC v Plzni

Nabitý program začal hned v pátek v samotném centru města a pokračoval až do nedělního poledne. Stručný report z celého víkendu z pera hlavního organizátora Petra Pešty najdete na webových stránkách Českého svazu koloběhu včetně kompletních výsledků -

http://www.ceskykolobeh.cz/cs/aktuality/finale-rollo-ligy-a-eurocupu-probehlo-v-plzni-42.

 

Nás především pak těší vítězství ze sprintu Tomáše Pelce - atleta, který jezdí na koloběžce pouhé dva měsíce a přes své začátečnické chyby ( především pak pády na MS ) dosahuje skvělých výsledků. Dále pak druhé místo mezi veterány "prvoročníkáře" Honzy "Fida" Horáka - cyklisty, který objevil kouzlo koloběhu teprve nedávno a tato sezona byla jeho první závodní!

A v neposlední řadě nás těší celkově druhé místo mezi družstvy - červenožlutá vlajka ULTIMA zavlála opět vysoko. Viz fotogalerie - borci na druhém David Seemann, Honza "Fido" Horák a Petr Hub. Ze třetího místa k nim vzhlíží Lojza " Gumičkář" Onderka, Pavel Legát a Michal Špinka. Vítězství bere tým KK PSP Plzeň - Ladislav Provod, Marek Kadlec a Kája Cvalín.

 

Koloběžková Rollo liga a Eurocup pro letošní rok skončily, ale do konce roku se chystá plno zajímavých akcí! Začíná musherská sezona, a především trénink na největší koloběžkovou událost příštího roku - první istorický pokus o zdolání cyklistické Tour de France na koloběžce v celé její délce a obtížnosti. Sledujte stále na www.kickfrance2013.com.

 

ULTIMA a Váš tým e-kolobezka.cz

Veteráni - vítěz Rosťa Točík před Honzou Horákem a Petrem Vavrušou, který stále jezdí na své 12"koloběžce K5 7.-9.9.2012 - finále RL a EC v Plzni 7.-9.9.2012 - finále RL a EC v Plzni