Blog

Devils Extreme Race 2010

Jihočeské Loučovice hostily již čtvrtý ročník Devils Extreme Race - kajakářské závody na Vltavě, která se při upouštění Lipenské přehrady proměňuje na divokou řeku. A této jedinečné příležitosti si nemůžou každoročně ujít desítky nadšených kajakářek a kajakářů. Letos k nim přibylo i duo z Teamu E-kolobezka.cz. Naši borci však raději zůstali u toho, čemu rozumí nejlépe, a to u koloběžek! Během závodů lehce posloužili jako rychlá spojka mezi kontrolními body, kterých se museli všichni závodníci dotknout.

V sobotním závodě, který začínal na tradiční rampě, se představilo sedm desítek mužů ve slalomu, kdy se museli rukou dotknout čtyř bodů po trati. Z nich postoupilo 35 nejrychlejších do poledního sjezdu.

Jelikož celý víkend pronásledovalo studené a nepříliš vlídné počasí, přemístila se většina závodníků do base campu na fotbalové hřiště, kde vyrostlo stanové městečko se stagem. A zde rozložil stan i team E-kolobezky.cz a nabízel všem kolemjdoucím testovací jízdy na koloběžkách Kickbike zdarma. Výpůjčky doplňoval svým fundovaným výkladem a s radostí odpovídal na zvídavé dotazy zvědavců.

Dále až do brzkých ranních hodin následovalo vystoupení několika kapel, pitný režim byl poctivě dodržován a všichni se psychicky i fyzicky připravovali na nedělní program. Tím nebylo nic menšího než divácky velice atraktivní kayak-cross, kdy se čtyři kajakáři najednou vrhnou ze startovací rampy a nedarují si ani centimetr řeky až po konečný dotek v cíli, a sjezd týmů.

Mno, co dodat na konec? Přijďte se příští rok podívat i Vy a jestli máte kajak, tak určitě najeďte na www.devilsextremerace.com! A těm, co kajak nemají, postačí, když mrknou na http://www.youtube.com/watch?v=A7hIWyH4v7s.

S podravem Váš Team E-kolobezka.cz

 

 

 

 

Startovací rampa Kajaky, Koloběžky Kickbike a Red Bull auto Base camp v Loučovicích Jediný stan s okénkem - E-kolobezka.cz ...spokojený pan Jaromír vyhlíží skvělé koloběžkové časy Startovací rampa se závodníky Stánek E-kolobezka.cz v base campu Devila Extreme Race v Loučovicích Na čí stránky se díváte radši? a nakonec...no comment! ULTIMA FOREVER!