Blog

Letecky s koloběžkou

 

Zatímco borci Teamu E-kolobezka.cz finišovali poctivě v přípravě na blížící se mistrovství světa v koloběhu, vydal se pan Liška letecky do jižních krajů. Letecky se přemístil s koloběžkou Micro Black do Španělska.

Po úspěšném Evropském týdnu žen potřeboval pan Liška nabrat nové síly a energii a letecky vyrazil do Španělska. Poněvadž si naplánoval pestrý poznávací zájezd a zároveň chtěl co nejvíce odpočívat, spojil praktické s užitečným a vzal si na cestu koloběžku švýcarské výroby Micro Black.

Letecká společnost Smart Wings dopravuje veškeré sportovní náčiní ( kam koloběžka také spadá ) za 40E za jednosměrnou cestu. Proto se rozhodl připevnit Blacka postranními popruhy k batohu, obalit mikinou a na letišti celý batoh nechal zabalit do ochranné folie ( 95kč ) při letu do Valencie. Při zpátečním letu, tentokrát z Malagy, obalení přišlo na 6E. Celková váha zavazadla i tak byla pod 20kg. U zmíněné letecké společnosti se doplácí 8E za kilogram nadváhy.

Dále následovaly dny pohody a poznání, k nímž není co dodat. Více vám poví fotogalerie. Možná maličkost, že pan Liška se inspiroval u Mr.Beana a samotnou koloběžku Micro Black fotografoval před různými pamětihodnostmi.

Ještě jeden dodatek! Nosnost koloběžky je 100kg a musím uznale přikývnout, že mých 92kg plus několikakilový batůžek jí nedělalo žádné problémy. A to jsou valencijské chodníky z vroubkatých dlaždic. Micro Black víc než obstála. Stala se mým skvělým společníkem, doplňkem a přibližovadlem po krásách Španělska!

A jsem stoprocentně přesvědčen, že tento model najde plno fanoušků i v České republice. A jeho funkce nebude jenom cestovatelská, poněvadž si myslím, že největší užití by mohl najít ve velkých městech a především pak v nových rozsáhlých business centrech, kde ho můžete brát jako módní a praktický doplněk ke svému novému obleku či kostýmku.

 

S pozdravem pan Liška

 

s Blackem na věčné časy Micro Black připevněný k batohu Pod ochrannou fólií Vítězné gesto  po prudkém sjezdu na městské koloběžce Black a Město umění a vědy ve Valencii Který kočár v Seville byste si vybrali Vy Majestátně stojící Black v Granadě Pan Liška s Ultima tričkem na Gibraltaru Black v Seville Black na Náměstí panen ( Plaza de la Virgen ) Micro Black ve Valencii no comment - Ultima Black a Plaza del Torros v Seville Micro Black v terénu Micro Black v terénu II. Pan Liška s Blackem v Seville