Blog

Koloběžky Kickbike k zapůjčení - LIPNO CENTRUM FRYMBURK

 

Je nám ctí Vám všem koloběžkovým nadšencům, i Vám, kteří koloběžku nevlastníte, ale kteří našemu sportu fandíte a chcete si jízdu na koloběžce vyzkoušet, oznámit, že máte nově jedinečnou šanci ve Frymburku na Lipenské přehradě.

V areálu Hotelu Frymburk otevřel velký sportovec a nadšenec Luboš Krejza 14.května půjčovnu inlinů, elektrokol, elektrických člunů, kol a v neposlední řadě koloběžek z naší stáje Kickbike City G4 černé a bílé barvy.

Na pobočce Vám poradí, jaké náčiní si půjčit, můžete zde i zakoupit nová kolečka do inlinů ( i do deště nebo vlhké povrchy ), hůlky na inliny pro tzv. nordic blading, které obohacují jízdu na inlinech – zapojujete více svalových partií a umožňuje Vám velice rychlou jízdu!

Můžete zde najet na zbrusu  novou cyklostezku ( slavnostně otevřena 1.května 2010 ) vedoucí podél jezera až do Lipna nad Vltavou, ze které se Vám naskytne překrásný pohled na toto zákoutí Šumavy. V neděli jsme zde zkoušeli hned tři koloběžky – Sportmax., Sport G4 a City G4. Na fotografiích Jarda, slečna Lenka a pan Liška s našimi koloběžkovými krasavicemi.

 

Koloběžky Kickbike  k zapůjčení  - LIPNO CENTRUM FRYMBURK Koloběžky Kickbike  k zapůjčení  - LIPNO CENTRUM FRYMBURK Koloběžky Kickbike  k zapůjčení  - LIPNO CENTRUM FRYMBURK Koloběžky Kickbike  k zapůjčení  - LIPNO CENTRUM FRYMBURK Koloběžky Kickbike  k zapůjčení  - LIPNO CENTRUM FRYMBURK Koloběžky Kickbike  k zapůjčení  - LIPNO CENTRUM FRYMBURK Koloběžky Kickbike  k zapůjčení  - LIPNO CENTRUM FRYMBURK