Blog

První koloběžkový etapový závod

Západ Čech je koloběhu zaslíben a po "profících" z PSP Plzeň o sobě dávají velmi hlasitě vědět i borci z "amatérské" části a jejich nepsanými lídry jsou právě Bezpedálovci - Vašek Jun a Zdeňkové Černý a Beneš. Především koloběh je sport malý, takže dělení na profíky a amatéry, prosím, neberte vážně. Jsou buď milovníci koloběhu a ti ostatní.

 

Již loni Bezpedálovci představili velice pestrý a zajímavý seriál koloběžkových závodů a stali se i spoluoraganizátory zajímavého podniku s názvem Spring Scooter Classics - Tour de Čechy. A po podzimní rozlučce s týmem KickFrance na Šumavě, kdy je jel vůbec první eapový koloběžkový závod (avšak v jednom dni ) se do toho vrhli opravdu pohlavě a hladově a jejich výsledek právě prezentujeme.

Pořadatelé slibují profesionálně zajištěný závod po vzoru cyklistických etapáků se vším, co k tomu patří - vrchařské a sprinterské prémie, dresy pro nejlepší závodníky, týmová soutěž, doprovodná vozidla, price money ...

Závod bude odstartován 7.5.2014 v předvečer státního svátku úvodním krátkým prologem (časovkou) a následovat budou čtyři etapy ve čtyřech dnech v délce 35 - 89km. Pro všechny, kdo se uvolní na jeden den (pátek) z práce, bude jistě čekat neopakovatelná atmosféra dost dobře možná nejtěžšího koloběžkového závodu v dějinách našeho sportu.

Veškeré informace jsou k dispozici na: www.etapak.cz

První koloběžkový etapový závod První koloběžkový etapový závod