Blog

První jarní vyjížďka - neděle 3.3., Praha a okolí

Po zlaté čtvrtce Pavla Masláka se postupně setkalo trio borců na koloběžkách a klidným tempem podél Vltavy směřovalo ven z Prahy na Vrané nad Vltavou . Zde na ně čekalo první stoupání - zvolské, které sloužilo již v minulých letech jako tréninková lahůdka, kde ultimátní borci mají označkovány různé body.

Následoval příjemný sjezd a opět stoupání, které prověřilo stehenní svaly, především pak pana Lišky, kterému tyto "houpavé" úseky nedělají dobře. Nezapomeňme připomenout, že celá dnešní etapa byla houpavá a počasí mrazivé a vál velmi nepříjemný a studený vítr. Poté borce čekal dlouhý sjezd do Davle a zasloužený menší oběd v Bendově restauraci vedle známého uzenářství U Dolejších.

 

Zde trio pánů sledovalo chvíli úspěšné tažení biatlonisty Moravce a inspirováni pozdějším vítězem závodu SP pokračovali do prudkého kopce na Sloup - k rodnému domu starého pana Lišky a dále na Řitku a Řevnice, kde svůj výlet ukončili v příjemné nádražní hospůdce. Úsek mezi Sloupem a Řevnicemi byl velice náročný právě svým houpavým profilem a především silným protivětrem, když i z malého kopce se muselo dupat! A aby toho nebylo málo, tak se panu Janovi podařilo urvat ventilek od své duše a krásný řevnický sjezd jel na čestné slovo duše...ta naštěstí vydržela a všichni se spokojeně dostali domů.

 

Zde nějaké poznatky z hodinek pana Lišky, včetně tepové frekvence - někde to opravdu bolelo:

S pozdravem Váš Team E-kolobezka.cz

Sraz u železičního mostu v Praze na Výtoni Na vrcholu zvolského kopce Nejen houpavý profil trati ale i velmi rozbitý ( či kopcovitý?) Na davelském mostě - v pozadí starý most, který si zahrál i v americkém filmu Most u Remagena Na druhé straně soutok Vltavy a Sázavy Zleva - pánové Liška, Karel a Jan Čas obědu K ionťákům a gelům je potřeba i dodávat jinou kvalitní stravu Upravené cestovní Kickbike RaceMAXy Pan Liška před rodným domem svého děda Kudy dál? Kromě asfaltu sledovali borci i okolí - zde stádo muflonů? I cesta je cíl - zde ten náš - nádraží v Řevnicích No comment :-) I borcům Ultimy pomáhají výrobky Yedoo! Pan Karel opět v elasťácích slavného koloběžkového klubu z Plzně Červenožlutá kombinace patří od nepaměti k barevné kombinaci města Prahy a klubu ULTIMA Výměna duše v útrobách vlaku pobavila i paní průvodčí