Blog

Vytuněný Crossmax a MIBO Universal - příspěvek koloběžkářů

Přidáváme první příspěvek textový i fotografický od našich zákazníků ze Slovenska! Nebojte se a i Vy ostatní nám posílejte tipy na výlety a koloběžkové expedice, reportáže i s video- a fotoodkazy. Ať inspirujete další!

Krásny pozdrav z Piešťan!

Predstavujeme Vám naše nové terénne kolobežky KICKBIKE CROSSMAX a MIBO UNIVERZAL, už odskúšané v teréne. Premiéra bola úspešná, snáď nám pomôžu zvýšiť výkonnosť. Tá zatiaľ stagnuje aj napriek nášmu nesmiernemu športovému úsiliu.
Trať dlhú 40-50 km jazdíme priemernou rýchlosťou 18-19 km/hod a to ešte viackrát odpočívame. Je pravda, že trénujeme iba niekoľko krát do mesiaca ale okrem kolobežky beháme, bicyklujeme, posilujeme, plávame v zime tiež bežkujeme. Stav blízky pretrénovaniu je nám v pätách a rýchlosť nie a nie zlepšiť. Študujeme techniku jazdy na kolobežke ale aj tak našimi výsledkami obsadzujeme pomyselné posledné miesta v tabuľke ROLLO LIGY. Ale  práve tie posledné miesta nás motivujú k ešte väčšiemu úsiliu a snahe zlepšiť si kondíciu, vytrvalosť a zdravie. A to ide najviac. Posielame  Vám niekoľko fotiek z posledného tréningu. Hlavne zjazdy boli super, najvyššia dosiahnutá rýchlosť bola cez 41 km/ hod v náročnom teréne. Pre nás začiatočníkov celkom slušný adrenalín.

Ešte máme dve 12" kolobežky, K6  a MIBO, na ktorých sme začínali v marci tohto roku a dve závodné BCS EVO RACING. V Piešťanoch jazdíme zatiaľ iba my dvaja a sme  tu dosť veľká atrakcia a nielen tu, ale aj v Bratislave, kde  jazdíme po vynikajúcej trase pre závodné kolobežky, na hrádzi popri Dunaji.

Pozdravujeme všetkých kolobežkárov v Čechách aj na Morave!

Eva Durdyová a Ľubomír Lindtner.
Crossmax s vylepšenými komponenty MIBO Universal Vytuněný Crossmax a MIBO Universal - příspěvek koloběžkářů Vytuněný Crossmax a MIBO Universal - příspěvek koloběžkářů Vytuněný Crossmax a MIBO Universal - příspěvek koloběžkářů Vytuněný Crossmax a MIBO Universal - příspěvek koloběžkářů Vytuněný Crossmax a MIBO Universal - příspěvek koloběžkářů