Blog

Veletrh Hobby Podzim 2010

Za velice nepříznivé předpovědi Team E-kolobezka.cz nacpal firemní auto až po střechu i na ni, předzásobil menší sklady v okolí Budějovic a vyrazil o víkendu 16. a 17.10. vstříc své první účasti na veletrhu. Je pravda, že se sousedním indiánským stánkem, z kterého zaznívala po celé dva dny tradiční indiánská hudba, jsme působili jako z jiného světa. Avšak i zde naše koloběžky budily zájem a obdiv a chvílemi jsme měli plné ruce a ústa práce, abychom  dotírající návštěvníky plně informovali. Nejedno dětské oko nezůstalo suché, když rodiče odmítli zakoupiti koloběžky hned na místě...prý možná Ježíšek!

Níže nabízíme menší fotoreportáž a dvě tématická videa, abyste i Vy mohli nasát opravdovou atmosféru tohoto povedeného veletrhu!

 

S pozdravem

Váš Team E-kolobezka.cz

 

Gyros, indiánský stánek a mezi nimi nezapadl ten červený ULTIMA V popředí se pyšní ledoběžka Kickspark Pánové Jan a Jaromír pózující u odrážedel Někdy stačí se jenom kochat pohledem A někdy se musí napravovat řidítka po velice dravých návštěvnících, kteří proháněli naše koloběžky po výstavišti mezi traktroy a stánky se sazeničkami samozřejmě nechyběla přibližovadla ani pro ty nejmenší ještě jednou pohled na stan e-kolobezka.cz