Blog

Rollo liga 3.kolo - kritérko v Lounech

V sobotu proběhlo 3.kolo Rollo ligy svižným 12km kritériem v Lounech - vyhrál Láďa Provod...

Na startu se v sobotu objevila kompletní česká špička. Chyběl jen Richard Jisl, který ladil na nedělní MČR v Plzni, na tu zase neměla uděláno Ultima.

Nicméně závod na 6 okruhů centrem Loun začal zvolna, ale ve druhém okruhu se po sjezdu udělala ďoura mezi Láďou Provodem a zbytkem pole. Láďa se zarputilostí sobě vlastní za to do kopce vzal a nebylo uděláno na to ho jakýmkoliv způsobem dojet.

V druhé skupině jsem tedy zůstal já, Kája Cvalín a Petr Pešta v boji o stříbro. Na chvíli se k nám dotáhl i Marek Kadlec.

V posledním kole se ovšem na tom samém místě udělal díra mezi mnou, Kájou a Petrem s Markem. Kopec jsme tedy vyjeli na plnej knedlík a o stupních vítězů bylo rozhodnuto. Kája mi nakonec nastoupil z háku ve sjezdu asi 150metrů před cílem a oplatil mi porážky z minulého týdne z německého Steinhagenu. Pepe byl nakonec 4. a Marek 5.

Holky vyhrála Káča Beroušková, která se vešla dokonce do desítky celkového pořadí, takže zdá se, že forma stoupá. Znenadání se po dvou letech na start postavil i Jirka Dupal, fenomén českého koloběhu. Zdá se, že stará dobrá leta se vracejí...

Na nedělní závod nejsou časové dispozice, takže bohuže nezjistíme, jak Hubinga poznamenala čerstvá Hubovice. Bude snad vyprávět v Holandsku...

Nyní, přátelé, přichází měsíc absence na závodech a plné přípravy, a poslední týden v červenci se ULTIMA K.LAP TEAM podporován e-kolobezka.cz objeví po letech opět v plné sestavě na Mistrovství Evropy v Holandsku. Na soupisce je pan Jan, pan Jaromír, pan Liška i pan Tlapík. Přijede doufejme i pan Hub a zahraniční akvizice Němci Kessler a Hans Christian Günther a Holanďan Van der Velde.

 

Louny 2011 - start Bylo odstartováno Oblíbená zatýčka do cílové rovinky Petr Pešta pronásledovánem panem Janem Čtvrté kolo Kája a pan Jan - krátce po projetí cílem:) Pan Ing. Petr Hub a jeho Hubovice slavnostní ceremoniál