Blog

Pojeďte s námi na Tour de France, aneb Kick With Us

Do startu Tour de France, 100.ročníku nejslavnějšího cyklistického závodu, zbývá několik měsíců ( cca 160dní ). 28. června ( den před cyklisty ) se vydá šest odvážlivců, aby tuto "Starou dámu" zdolalo na stupátku mezi dvěma koly, bez pedálů, na koloběžce. Neboť jde o náročnou logisticko-materiální událost, horlivě se tito borci připravují nejen po tělesné stránce, ale shání sponzory, partnery projektu a věnují se i přípravě na suchu ( nad mapou ).

Na počátku ledna se spustila přehledná sekce všech etap letošní TdF ( s popisky, mapkami a charakteristikami jednotlivých etap ). Máte-li zájem se zúčastnit tohoto ojedinělého projektu a přidat se k našim borcům na den, na víkend, na týden, neváhejte! Pomůžete tím nejen sobě ( poznání krás Francie z jiného úhlu pohledu, opravdového přátelství, posílení těla i ducha ), ale i nám, účastníkům tohoto projektu, kteří chtějí tímto svým činem zviditelnit tento malý ale krásný sport - koloběh. Proto nás těší, že nás podporují různí výrobci koloběžek z různých koutů Evropy i světa.

 

Přidejte se a pojeďte s námi!!! Více na: http://www.kickfrance2013.com/cs/pojed-s-nami

Menší upoutávka:

Pojeďte s námi na Tour de France, aneb Kick With Us Pojeďte s námi na Tour de France, aneb Kick With Us Pojeďte s námi na Tour de France, aneb Kick With Us Pojeďte s námi na Tour de France, aneb Kick With Us Pojeďte s námi na Tour de France, aneb Kick With Us Pojeďte s námi na Tour de France, aneb Kick With Us