Blog

Po téměř čtyřech měsících příprav vstupujeme na trh!!!

E-kolobezka.cz je konečně online i s prvními výrobky ve své nabídce. Projekt založený pěti koloběžkovými nadšenci je konečně na světě, co od něj můžete očekávat?

E-shop s koloběžkami

 

Pilířem e-kolobezka.cz je internetový obchod s koloběžkami. Ke dnešnímu dni si u nás můžete objednat kompletní nabídku koloběžek značky Kickbike. To je však jen první vlašťovka, po které přijde jaro v plné parádě. Co tedy bude následovat?

- nabídka koloběžek dvou desítek českých i zahraničních výrobců

- na sto druhů koloběžek pro všechna možná využití - do města, na výlety, na závody, na nákupy, cross country, freeride, freestyle, downhill...

- koloběžky pro všechny věkové kategorie - od dětí po seniory

- e-shop s využitím těch nejmodernějších technologií, pohodlné a srozumitelné objednání, platba přes internet platební kartou, bezpečnost finančních transakcí, rychlé vyřízení objednávky, doprava až k Vašim dveřím

E-koloběžka.cz - více než jen e-shop

Pokud si nechcete zrovna koupit koloběžku, jste přesto na správném místě. E-kolobezka.cz Vás bude informovat o nejnovějším dění v koloběžkovém světě, dozvíte se o všech koloběžkových akcích, které se v dohledné době konají, připravuje se fotogalerie i videotéka těch nejkrásnějších záběrů ze světa koloběhu.

Do celého dění se budete moci dokonce aktivně zapojit pomocí komentářů k jednotlivým sekcím.

Jak jsme již psali na jiném místě. E-kolobezka.cz má skutečně ambice stát se webem pojídajícím vekšerou moudrost světa koloběhu. Náš tým je připraven. Držte nám palce!!!

 

 Po téměř čtyřech měsících příprav vstupujeme na trh!!!