Blog

Pan Liška točí jarní kilometry

Jaro už ukázalo svou pravou tvář a všichni vyraží na své první jarní vyjížďky! Po zprávách z Prahy, že pan Jan s panem Jaromírem už dávno točí kilometry, se nenechal zahanbit ani pan Liška a už v průběhu druhé poloviny února začal s pravidelným koloběžkovým tréninkem, nepočítáme-li desítky naběhaných kilometrů a tun navzpíraných v posilovně. Avšak v chladném počasí se panu Liškovi zanítilo něco v rameni a byl tři týdny úplně mimo jakýkoliv sport.

Včera se konečně vydal poprvé po zranění na menší projížďku čítající 30km na starém Kickbike RaceMAXu: České Budějovice - Hluboká nad Vltavou - Hosín - a lehkou oklikou přes letiště a Chotoviny zpět. Pořídil i několik snímků z nově zrekonstruováného kanálu v Českém Vrbném a kratší video ze sjezdu právě z Chotovin na Hlubokou.

 

Hodně spokojených kilometrů v nové sezoně Vám přeje

Váš Team E-kolobezka.cz

 

 

 

Na první zastávce - nová marina se zvedacím mostem v Českém Vrbném Popisek o novém zdimadle a zvedacím mostu v Českém Vrbném Vedle nové mariny se nachází zrekonstruovaný kanál na divokou vodu - docela paráda! Nástupní plošina Takhle to tam nějak vypadá bez vodáků RaceMAX pana Lišky u kanálu v Českém Vrbném A takto vodáci bez RaceMAXu pana Lišky Menší zastávka v Hluboké nad Vltavou u lanového centra s bannerem e-kolobezka.cz K tomu není snad ani co dodat Rozcestí