Blog

Novinky z koloběžkového projektu Kick Your Life, Kick France 2013

Ve středu 24.10. byla odtajněna poslední tajemství ohledně příštího stého ročníku legendární Tour de France! Informace pouze pro cyklisty? Nikoliv! Šest koloběžkářů totiž bude usilovat den před cyklisty o zdolání tohoto velikána. Ročník 2013 přinese dávku 3360km v 21 dnech. Těší nás, že nás čekají dva dny volna a tři časovky...více naleznete níže - itinerář etap: http://www.youtube.com/watch?v=krrKv-C2zBo&feature=youtu.be

Dále Vám přinášíme nové promovideo k projektu: http://www.youtube.com/watch?v=6HPidlNQbFU&feature=plcp

Vážíme si i toho, že si projektu, jehož základním pilířem je koloběžkový portál www.e-kolobezka.cz, začínají všímat i media: http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-cyklistika/131996/to-jsou-blazni-ceska-parta-chce-zdolat-stou-tour-na-kolobezkach.html .

A dále jsme nesmírně rádi za nové významné partnery tohoto projektu, kterým se stala firma Yedoo, český výrobce především koloběžek, a mediálním partnerem se stalo Radio HEY!

Chcete-li se dozvědět více o tomto jedinečném projektu a chcete nás podpořit? Hledejte na www.kickfrance2013.com a neobávejte se nás kontaktovat! Každá pomoc je vítaná!

 

Váš Team e-kolobezka.cz

Novinky z koloběžkového projektu Kick Your Life, Kick France 2013 Novinky z koloběžkového projektu Kick Your Life, Kick France 2013 Novinky z koloběžkového projektu Kick Your Life, Kick France 2013 Novinky z koloběžkového projektu Kick Your Life, Kick France 2013 Novinky z koloběžkového projektu Kick Your Life, Kick France 2013