Blog

KOLOBĚŽKOVÉ KRITÉRIUM NA 5 KM V RÁMCI GIANT LIGY

Závod je otevřený, na start jsou zváni všichni koloběžkáři starší 15 let!

Přijďte porovnat své koloběžkové umění a výkonnost na netradičně krátké trati s vycházející hvězdou české reprezentace Markem Kadlecem, aktuálně druhým mužem Evropského poháru! A nebude závodit jen Marek, ale i Míra Kasík, víc jak šedesátiletý závodník, který ovšem dokáže prohnat  o mnoho let mladší soupeře.  

Koloběžku si je možné na závod i půjčit (http://www.kolobezky-plzen.cz/canard-zero-cz/5-PUJCOVNA/1-PUJCOVNA-PLZEN), před závodem bude možné koloběžky i vyzkoušet.

Přihláška na závod pouze předem na mail: kolobezky@kkplzen.cz předmět zprávy: přihláška KRITÉRIUM NA 5 KM, ve zprávě jméno, příjmení, rok narození, případně klub a jiné zajímavé údaje např. zajímavé úspěchy na koloběžky pro moderátora závodu.

Předběžný čas startu 17:30 – 17:50.
Pro upřesnění času startu a případné další pokyny sledujete web www.kkplzen.cz či www. giantliga.cz, přihlášeným přijdou tyto informace na e-mail.


Po koloběžkovém závodě proběhne další závod nejprestižnější silniční série kriterijních závodů GIANT LIGA, které se účastní nejlepší čeští cyklisté. Na programu jsou od 16:00  i závody dětí od 6 let."

KOLOBĚŽKOVÉ KRITÉRIUM NA 5 KM V RÁMCI GIANT LIGY