Blog

Historické koloběžky - Veteran Club Jílovice

Velký sběratel všeho historického a věčný recesista Emil Roděj před několika lety zakoupil rozpadající ruinu nádražní sýpky z roku 1910. Během několika let ji šetrně a vkusně zrekonstruoval a vybudoval v ní muzeum historických přibližovadel. Opravdu různorodé a zajímavé exepláře zaplňují téměř dvě patra dlouhé budovy stojící několik metrů od nádraží v Jílovicích.

 

Emil není jen sběratelem všeho historického a krásného, ale již nefunčního. Pořádá plno veteránských i recesistických podniků. A i Vy můžete být u toho.

2.července kolem poledne začnou koloběžkové hody - spanilá jízda na koloběžce okolíními obcemi ( cca 15km ), plno koloběžkových soutěží - štafety družstev, nejdelší jízda na jeden odraz apod. Vemte své ratolesti i koloběžky, případně Vám nějaké půjčíme a přijeďte do Jílovic na nádraží.

Přijeďte i Vy si trhnout nohou do jižních Čech!

Více informací na http://www.e-kolobezka.cz/cs/novinky/jizda-historickych-kolobezek-68.

Chce-li se podívat na stránky muzea, můžete zde: www.veteranmuzeumjilovice.cz

S pozdravem

Váš tým E-kolobezka.cz

 

Historické koloběžky - Veteran Club Jílovice Nádražní sýpka z roku 1910 - sídlo muzea v Jílovicích Pyšný majitel Emil Roděj - s historickou skládací koloběžkou Teď už se jen kochejte Historické koloběžky - Veteran Club Jílovice Historické koloběžky - Veteran Club Jílovice Historické koloběžky - Veteran Club Jílovice Historické koloběžky - Veteran Club Jílovice Historické koloběžky - Veteran Club Jílovice Historické koloběžky - Veteran Club Jílovice Historické koloběžky - Veteran Club Jílovice Historické koloběžky - Veteran Club Jílovice Historické koloběžky - Veteran Club Jílovice Za těmito auty stojí celá armáda koloběžek Historické koloběžky - Veteran Club Jílovice Historické koloběžky - Veteran Club Jílovice Historické koloběžky - Veteran Club Jílovice