Blog

FOR BIKES 2013 - 5.-7.4. Praha - Letňany

První dubnový víkend se nesl ve jménu největšího cyklistického veletrhu na našem území FOR BIKES v Praze - Letňanech, který se konal společně s FOR OUTDOOR a FOR CARAVAN. V několika halách jste tak mohli vyzkoušet, zakoupit a třeba i pouze vidět plno volnočasových aktivit, výrobků a zajímavých projektů.

Poprvé v historii se zde ukázal ( v roli vystavovatelů ) i Team E-kolobezka.cz, který zde prezentoval několik produktů a koloběžkových projektů a myšlenek. Naše účast byla možná díky našim obchodním partnerům a sponzorům - YEDOO, HOCH, FOR BIKES a E-kolobezka.cz.

Především jsme předvedli kompletní modelovou řadu koloběžek Kickbike pro sezonu 2013, prezentovali jsme historicky největší a asi i nejnáročnější koloběžkový projekt KickFrance 2013 - Tour de France na koloběžce a v neposlední řadě jsme zde slavili třetí výročí fungovaní portálu www.e-kolobezka.cz a spuštění nových webových stránek www.kickbikecz.cz, které se specializují přímo na výrobky finské značky Kickbike!

Náš stánek se stal velice oblíbeným, neboť návštěvníci se mohli pokochat nejen pohledem na krásné stroje, ale i si je osobně vyzkoušet, slyšet rady zkušených koloběžkových borců ohledně techniky jízdy, podívat se na koloběžková videa z příprav na Tour de France, mohli podpořit tento projekt koupí triček a dresů od firmy ATEX a v neposlední řadě se mohli setkat s naším sličným hostem, držitelkou ceny Thalie za rok 2012, herečkou a zpěvačkou Hankou Holišovou.

S kolegy od Yedoo tak vytvořili velký koloběžkový ráj, kde se návštěvníci cítili jako doma! Věříme, že se taková akce ještě někdy bude opakovat a my budeme moci být u toho.

Potkat nás můžete již tuto sobotu po 12h na nábřeží Na Františku na akci Město na kole u stánku Yedoo a v neděli na pardubickém testování koloběžek!

 

 

Team E-kolobezka a KickFrance s koloběžkami Kickbike, v popředí závodní speciál RaceMAX Ultremo Edition, který budeme co nevidět nabízet Hanku Holišovou, sličnou "hostesku" a speciálního hosta našeho stánku si pánové tak vážili, že ji nosili v náručí Panové Jaromír a Liška a Jan v TV Náš stánek navštívil i koloběžkový guru, jehož koloběžky MIBO také máme v nabídce, Břéťa Michálek Pan Jan hned zkoušel, zda by mohl jako Cancellara jet na koloběžce s pohonem - tento malý podvod by však ale komisaři odhalili velice jednodušše :-) Zleva, pan Liška, pan Jaromír a velká výpomoc a náš technik pan Jaromír senior